Fastighetsskötare stockholm

Vi kan detta med att ta hand om fastigheter. När du vänder dig till oss på Plantasweden i Bromma Stockholm, kan du vara förvissad om att din fastighet är i goda händer. Vi som har personal som arbetar med krukväxter, trädgård och fastighetsservice har alla lång yrkeslivserfarenhet där vi samlat på oss det botaniska och tekniska kunnande som krävs. Vi har personal som är yrkesverksamma som fastighetsskötare vid bostadsföreningar och andra fastighetsägare och har en bred kunskap kring trädgård och fastighetsskötsel. Vi är måna om att erbjuda er god service samt kommunikation.

Om ert företag eller förening står under förändringar av typ renovering eller omorganisering kan det vara tryggt med erfarna trädgård och fastighetsskötare. Våra insatser kan sträcka sig till långvariga befattningar eller endast en kort period. Vi lyssnar alltid till er och trädgården samt sätter era önskemål i främsta rummet.

Exempel på saker vi kan göra:

  • Hålla efter i trapphus och entré
  • Städa soprum och tvättstuga
  • Utföra enkla tekniskt underhåll
  • Lättare reparationer
  • Skotta snö
  • Rensa ogräs
  • Klippa gräs
  • Trädgårdsplanering
  • Kratta löv

Vi använder oss av de verktyg som finns tillgängliga i din fastighet men vi kan även ta med oss egna verktyg om så behövs. Vi kan ofta anlitas med kortare varsel och om du anlitar Plantasweden Fastighets- och trädgårdskötse för ett kontinuerligt uppdrag så skickar vi samma fastighetsskötare varje gång. God lokalkännedom främjar för ett väl utfört arbete.

Så här går det till när du anlitar Plantasweden fastighetsservice:

  • Lämna dina önskemål genom att maila oss till [email protected], via telefon på 073-731 91 79. Du kan även göra en intresseanmälan genom att fylla i kontaktformuläret som du hittar på webbsidan. Vi återkommer då till dig så snabbt som möjligt.
  • Berätta för oss vad det är du behöver hjälp med och i vilken omfattning, ska det vara ett löpande arbet e, eller är det en tillfällig punktinsats? Vi jämför sedan dina önskemål och behov med profilerna vår personalpool. När vi hittat rätt veteran för just ditt uppdrag etablerar vi kontakten och ni får göra en överenskommelse om när arbetet skall påbörjas och hur lång tid det ska pågå. Med detta som underlag utformas en offert för dig att godkänna.

Personalen i Plantasweden väljer själva vilka uppdrag de vill åta sig och så vis får ni ett personlig och en hållbar relation med uppdragstagaren. Samtliga veteraner är avtals- eller ålderspensionärer som fortsatt att erbjuda sina tjänster via Veteranpoolen då deras erfarenhet och kompetens fortsatt vara vida efterfrågad. Anlita Veteranpoolen för pålitlig och trygg fastighetsservice.

Vi har tidigare endast till tjänst för de som bor i Bromma men väljer nu att expandera.

Kontakta oss för en offer eller dialog om hur ni vill ha det.

kratsbodavägen 35
Kontor: bällstavägen 60
Bromma, Stockholm 16863