Ekoträdgård, förökning och din hud!

Det kanske inte kommer som en överraskning för dig, men de flesta krukväxter trivs i EcoGarden. Även om de är ett startupföretag inom FoodTech som ursprungligen fokuserar på örter och gröna blad är det fantastiskt att se att ett större antal växter som inte är avsedda att konsumeras är en del av det hållbara odlingssystemet aquaponics. Vi har nyligen samarbetat med Ecoobloom, du kan titta på deras webbsida. här och låt dig fascineras av deras smarta akvarium. Att ha sina krukväxter i EcoGarden ger liknande fördelar, t.ex. stressreducerande och terapeutiska egenskaper samt mer frisk och fräsch luft i ditt rum. Vi har rotat sällsynta växter i den perfekta miljö som EcoGarden erbjuder. På den här bilden kan du se Philodendron Fibrosum, Philodendron Sodiroi, Philodendron angustialatum, Epipremnum Pinnatum Variegata och några till.

Popogate sällsynta växter

Vi kommer att lägga till "före/efter"-bilder för att visa hur snabbt detta system hjälper plantorna att rota sig mycket snabbt. En balans mellan flöde, bakterier och vatten gör det till en perfekt förökningsmaskin för sällsynta växter. Men det är för nästa artikel som kommer att finnas tillgänglig nästa vecka.


En miljö med låg luftfuktighet....
inte för dig eller dina aroider!


Men killar, låt oss fokusera på själva produkten. Särskilt för oss som bor i Skandinavien. Det här akvariet kommer att förändra ditt liv. Ja! Det kommer att höja luftfuktigheten för dina växter nära det på grund av det konstanta flödet av vatten som kommer att avdunsta och till och med skapa en bättre miljö i din lägenhet som en luftfuktare. Vi får hudproblem under vintern på grund av radiatorn som "bränner" vattnet i luften. Det skapar faktiskt en mycket dålig miljö för oss, våra barn, växter och husdjur. Undrar du varför dina barn har torr hud på vintern?

Vår kropp förångar vatten snabbare än den kan återhämta sig. Detta skapar en torr hud, och torr hud kan orsaka många problem. Bli fri från problem. Använd din Ecogarden med din sällsynta favoritväxt.