Inköp på nätet

Alla priser är inklusive moms. I kassan kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt. Plantasweden samarbetar med Klarna och betalning sker via Klarna Checkout, STRIPE och Paypal. Betalningsvillkor anges vid kassan beroende på vald betalningsmetod.

Returpolicy

När du köper varor på webbplatsen har du som kund en lagstadgad ångerrätt på 14 dagar som gäller från det att du har fått en artikel som du har beställt.

Notera! I enlighet med lagen om distansavtal och undantag från ångerrätten har kunden inte ångerrätt för varor som snabbt kan försämras eller bli för gamla, eller som efter leverans förväxlas med en annan.
Därför gäller din ångerrätt inte för gröna växter, blommande växter, sticklingar, lökar, knölar, trädgårdsväxter och andra produkter som kan skadas genom att hanteras flera gånger. Ångerrätten gäller inte heller växter och produkter som har ett begränsat utgångsdatum, som klassificeras som färskvaror, snabbt kan försämras, bli för gamla eller har planterats efter köpet. (Avståndshandelslagen 2 kap. 11 § 4 och 6).

Klagomål

Om du får fel artikel / kvantitet, vänligen kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan rätta till felet, med nya anläggningar eller återbetalning.

Kontakta oss alltid inom 7 dagar om du vill marknadsföra en anläggning. Efter 7 dagar Nej garantin är giltig.

Vi löser inte in varor som returneras för porto eller upphämtning.

Om du inte hämtar ditt paket kommer du att debiteras oavsett beställda växter, eftersom de kan skadas när de har varit där så länge.

I händelse av en tvist följer plantasweden.se Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

 
Skadat paket

Om ditt paket är skadat måste det rapporteras omedelbart när du hämtar paketet.
Skicka oss samma dag, ett foto och en beskrivning av skadan.

Övrig

När du köper levande växter, kom ihåg att anläggningens tillstånd kan ha försämrats under leveransen till dig. På grund av vårdslös poströrelse kan vikning eller brott på skador på löv / stjälkar uppstå, vilket vi tyvärr inte kan kontrollera mer än vad vi gör vårt bästa för att packa dina växter på ett sådant sätt att skador inte ska uppstå. Växter som kommer med kosmetiska skador är därför inte tillräckligt skäl för att annonsera så länge växten fortfarande lever. Om anläggningen förmodligen skulle ha orsakat oss någon skada på något sätt innan beställningen lämnade vårt lager, vill vi naturligtvis hjälpa dig att lösa det så gott vi kan.

Vi ansvarar inte för frysskador som kan uppstå på levande växter.

Tänk på detta när du köper växter från oss.
NOTERA !! Vi skickar aldrig växter med synlig skada utan att informera dem i produktbeskrivningen.

Vi återbetalar inte transportskador och kylskador.

Alla växter som planteras i lerkrukor skickas utan lerkruka, eftersom de förstör växten under transport

Inköp offline

Ring oss eller skriv ett e-postmeddelande!

[email protected]
+46737319179

Plantasweden
Kratsbodavägen 53
16872 Bromma