Philodendron Esmeraldense smal (nr 50)

1.790,00kr

  • Namn: Philodendron Esmeraldense Smal form
  • Krukvara: just nu 13cm kruka
  • Ligh: Indirekt sol
  • Luftfuktighet: minimum 60% tolererar inte mycket lägre

Endast 1 kvar i lager

Beskrivning

Philodendron Esmeraldense Smal (stor)

 

Detta är en smal form av Esmeraldense. Esmeraldense är en del av det stora släktet som är känt som Philodendron. Den här växten är en Philodendron som är känd för sitt bladverk och kommer ursprungligen från Lita, Ecuador.

Växtens första kända introduktion gjordes av en botanist vid namn Dr Tom Croat år 2008. Växten har fått namnet Esmeraldense eftersom den förekommer i Esmeraldas.

Philodendron Esmeraldense är en sällsynt aroid men har mycket låga krav på växtvård. Den kräver endast indirekt solljus eftersom direkt solljus kan skada den och jord som är fuktig samt väldränerad. Växten älskar inte heller att vistas i kalla temperaturer, så att hålla den inomhus med temperaturer på 16ᵒC - 29ᵒC är den bästa idén. Vi rekommenderar dock över 20C

Dr Croat har funnit den här arten i lägre bergsregioner och i våta regnskogar. Han fastställde att denna växt är terrestrisk och epifytisk. Kom ihåg dessa när du skapar en perfekt inomhusmiljö för din Philodendron Esmeraldense.

Philodendron Esmeraldense har stora mörkgröna blad som är glansiga. Det genomsnittliga mogna bladet kan bli minst 19 tum långt och 3 tum brett. Bladen har också en läderartad känsla och kraftig ådring.

Mer information

Vikt 1 kg
Dimensioner 12 × 12 × 40 cm
Storlek

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.