Syngonium Red Spot Tricolor

Detta är en sällsynt växt, en sällsynt Syngonium som är välkänd av alla samlare av Syngonium och sällsynta växter. Låt oss prata om den här växten!

Sällsynta varianter av Arrowhead Plant är ett utmärkt sätt för nybörjare att börja odla sällsynta krukväxter. Med pilhuvudväxten, även kallad Syngoniumfamiljen, kan du njuta av enormt färgade blad, vissa typer av Syngoniums säljs för en bråkdel av priset jämfört med sällsynta Monsteras och Philodendrons. Här är allt vi älskar med Syngonium Red Spot Tricolor och hur du ger de bästa odlingsförhållandena för din nya växt.

Allt om Syngonium Red Spot Tricolor

Denna unika växt är känd som "enhörningen" i Syngonium-familjen. Titta bara på deras bladverk! Du har inte bara albino-variegation, utan även vita fläckar och ljusrosa variegation på bladen. Kombinationen av alla tre färgerna är anledningen till att vi kallar denna sort för Tricolor. Tänk på den som en Albo Variegata och Pink Princess Philodendron i ett!

Skötsel av Syngonium Red Spot Tricolor

Växter i Syngonium-familjen har sitt ursprung i tropiska områden, till exempel i Central- och Sydamerika. Framför allt är de också rankande växter. Båda dessa faktorer är viktiga för att Syngonium ska känna sig hemma. Om du har turen att hitta en Red Spot Tricolor, så här kan du se hur du tar hand om den på rätt sätt.

Tillhandahåller ljusa, indirekta ljus., och plantera i väldränerande jord. Behovet av vattning är måttligt. Det innebär att du bör vattna när de översta centimetrarna av jorden känns torra vid beröring. När din Tricolor börjar växa kraftigt, kom ihåg att simulera dess tropiska rötter. Ge varm rumstemperatur, måttlig luftfuktighet, och en totempåle som Arrowhead Plant kan klättra upp för att få stabilitet.

Handla hela Samling av syngonium eller hitta din Red spot tricolor här. På PlantaSwedenVi strävar efter att ha den högsta kvaliteten på odlade sällsynta växter i hela Europa!